Hjemmeside til både den nystartede virksomhed og den eksisterende virksomhed
kontakt os

Om os

Hos Vuknet I/S er  en virksomhed som laver hjemmesider. Vi hjælper gerne både en nystartet virksomhed og den eksisterende virksomhed, som overvejer at få et nyt design til deres nuværende hjemmeside til virksomheden. Hos Vuknet.com kan vi designe din fremtidige hjemmeside til billige penge, samtidig med at du også vil få vores rådgivning undervejs, således at vi bedst muligt kan samarbejde med hinanden, som du ønsker det. 

Vi ser frem til at kunne betjene vore kunder det bedste vi kan, så alle bliver tilfredse med deres hjemmeside. 

Med alle vores produkter får du også automatisk er responsivt design, så det vil passe til alle enheder.

 Hos Vuknet I/S sidder vi ikke stille. Vi har allerede samarbejdet med flere mindre og store virksomheder, med at designe en professionel hjemmeside og webshop. 

Fordele ved at have hjemmeside
En hjemmeside er virksomhedens professionelle ansigt udadtil. Det fremtidige kommunikationssystem, ligesom forretnings visitkort. Man kan nemmere få adgang til din forretning.

 

Vision:

Hos Vuknet I/S føler vi os forpligtede til at give kunder  tryghed ved at indlede et samarbejde med os. Vi tilfredsstiller vores kunder ved at indfri deres ønsker til hjemmeside/webshop. Vi arbejder professionelt med skræddersyede løsninger til kunden, for at få de bedste resultater, som svarer til forretningen, og derfor er værd at investere i. 

 

Mission:

Forpligtelsen fra Vuknet I/S, er at vi kan udvikle den nye teknologi til at udføre en højere kvalitet og have adgang til den nye og moderne teknologi  i opgaveløsninger. Vi sørger for at være med på moden. Hos Vuknet I/S er vi imødekommende for alle løsninger og øger vores forretningsmuligheder i Danmark.

 

Mød os, hvem er vi?

Chutima Cha-Un

Chutima Cha-Un

Design, Logo, Sociale medier, Webudvikling og Kundekontakt

Præsentation:

Chutima har haft en  erhvervskarriere  i mere end 3 år. Siden 2016 indenfor detailhandel, via internettet i digitale produkter, således at hun kan rådgive kunder til hvilken løsning der virker bedst, som ønsker en webshop og kan lave dit eget brand og rådgive om  fordele og ulemper der kan opstå  undervejs, når man er en nyopstartet virksomhed.

Chutima har mange interesser og har haft mange projekter, men nu interesserer hun sig for, at stifte dette webbureau, VUKNET I/S, sammen med Bjarke Hansen, samtidig med at hun  ønsker at holde sine egne interesser vedlige indenfor digital handel.

Chutima sidder til daglig med den visuelle side.
Samtidig kan  hun designe Logo og opsætning til social medier, såsom Instagram og Facebook.

Bjarke G. Hansen

Bjarke G. Hansen

IT-konsulent, IT-Support, webudvikling, Kundekontakt

Præsentation:

Bjarke har stor erfaring indenfor IT. I 2016 har han bestået en IT-Support eksamen og har derefter arbejdet med at hjælpe mange der har efterspurgt hjælp til IT. Han har nørdet med PC game i den professionelle verden og interesserer sig for at uddanne sig indenfor E-sport. Samtidig har han været involveret i  virksomheder, indtil han selv stiftede selvstændig virksomhed tilbage i 2016. Han har haft en karriere indenfor programmering i mere end 2 år. 

Bjarke har stor erfaring med at snakke med kunder, og kan vejlede med mange tips og tricks. 

Bjarke har derfor igen villet starte virksomhed sammen med en, som interesse i samme branche indenfor programmering.. 

Bjarke kan hjælpe med at vejlede dig i, hvilken pakkeløsning der bedst svarer sig at vælge til dine udfordringer i din virksomhed og hverdag, samt det du har brug for til din hjemmeside. Han sidder til hverdag med funktionelle og avancerede opgaver. 

Vi ser frem til et godt samarbejde!

Adresse

Dannebrogsgade 5, ST
DK-8800 Viborg

E-mail:
contact@vuknet.com

Kontakt os

1